Lid worden? Ondernemer

Bent u ondernemer of vertegenwoordigt u een onderneming?

(Voedselproducten, horeca, hotel, bezienswaardigheden, energie producten, recreatie faciliteiten, toerisme, enz).

Misschien is het voor u interessant om zich aan te sluiten bij de coöperatie om uw activiteiten aan de kwaliteitbewust man/vrouw te brengen. Voor de regionale verduurzamingsprocessen en projecten willen wij het liefst ondernemers en ondernemingen die samen met ons verantwoordelijkheid nemen en continuïteit leveren voor de kwaliteit van leven in het gebied.

We trachten bijvoorbeeld kwaliteit te verhogen door de logistieke keten zo kort mogelijk te maken. We zijn niet uit op volume maar een optimale afstemming van productiviteit met de lokale consumptie behoeften. Overschotten worden buiten de coöperatie verhandeld.

Denk u te behoren tot de maatschappelijk verantwoordelijke ondernemers en bereid verantwoordelijkheid te nemen? Wordt dan lid door uzelf voor te stellen. Wij willen dan eerst een gesprek en verder uitleggen waar wij voor staan. Aangezien wij vragen om samenwerking, het beste voor de regio en de bewoners, en niet om commissies over verkoop, vragen wij om een lidmaatschap gebaseerd op commitment in plaats van geld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: