Gaaf….oogst & vernieuwing

Gaaf dat o.a. dit allemaal van eigen terrein komt. Door de jaren heen leer ik dat je dus heel veel zelf kunt doen om voedsel te kweken. Hoe groot of klein je ook woont.

image

Het is een kwestie van gewoon beginnen. Durven fouten te maken en vanuit niet weten te gaan experimenteren. Het wordt gewoon steeds leuker naarmate je ermee bezig bent.

Leren kijken en voelen wat natuur doet of niet. Wat wel en niet groeit. Ene jaar wel andere jaar minder of niet. Het blijft een verrassing. Dit nodigt daardoor tegelijkertijd uit door meer te gaan experimenteren.

Komende periode wordt hier een kas met aquaponics systeem gebouwd vanaf 0 zonder directe kennis. Weer van alles leren en toepassen delen en dit voor anderen beschikbaar maken.

image

Het mooie en leuke is, er komen mensen helpen opbouwen. Telefonisch wordt informatie aangereikt en als de basis straks staat komt men helpen om temperatuur en waardes te balanceren.

De rijkdom die ik ervaar, dat je zelf zoveel kunt doen om voedsel te kweken en te delen, is onbetaalbaar. Het is een natuurlijke levenskunst, die ik met liefde voed, waar ik enorm van geniet en daardoor continu blijf leren.

Wil je leren en meehelpen, neem dan even contact met mij op.

Nicolette Meeder oktober 2015
Nicolette.meeder@stadvanmorgen.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: